"The want of plenty distracted you "

[Al-Quran; Sura Al-Kautsar]



So, which road should I choose now?

[Embark on the PhD train or disembark from the study train altogether]

Friday, July 30, 2010

Oreo Muffins

Friday, July 30, 2010
This post is dedicated to Miss Pipah..
(Sorry la lambat.. Mesti dah tak semangat nak mencuba kan..? Hehe)


Ingredients:-

1 3/4 cup all-purpose flour
1/4 cup sugar
1 tb baking powder
1/3 cup butter or margerin
1 cup milk
1 egg
16 OREO choc sandwich cookies (coarsely chopped) ~But I grind them, 16 cookies is equivalent to 1 packet.
50g white choc chopped (If you don't add this white choc, you may need to add a little bit more sugar)
50g dark choc chopped

Steps:-

  1. Mix flour, sugar and baking powder in medium bowl. 
  2. Cut in the butter until mixture resembles breadcrumbs. 
  3. Blend in milk and egg in a small bowl. Stir into flour mixture. 
  4. Gently stir in chopped cookies and chopped white and dark choc. 
  5. Spoon batter into greased or paper lined muffin trays. Sprinkle with more chopped choc.


Bake for 15-20 min or until toothpick inserted near center comes out clean. Cool in pan or wire rack for 5 mins. Remove from pan, cool slightly.

(Preheat oven at 170'c)

p/s: I got this recipe from the internet, but I forgot the URL. So, credits to the person who shared the recipe to the world wide web!

0 Roads Chosen

Tuesday, July 20, 2010

Have Restriction

Tuesday, July 20, 2010
O dear students!
Please don't call me at night especially midnight...

So when to call me?
At most before Isya' prayer...

But sometime you didn't pick up...
So, send me a message.. message can never be missed call...

If emergency??
Just SMS me...

If you still call me, insyaAllah..
I will not answer - never...

Have some restriction please...
Thank You!

p/s: When I was a student, I am so afraid to call my teacher eventhough the sun is still shining so bright... But now, they even call me during my bedtime... 10.45pm?? 11.00pm?? What happen to the common sense... 

5 Roads Chosen

Friday, July 9, 2010

Aimi's BFF

Friday, July 9, 2010
Little Aimi is so very happy nowadays...
She now has a BFF - boy friend forever???
Tuuuttttt!!!!! Wrong!
Best friend forever.... ;D

Her BFF's name is Tariq Muayyad!
Almost every second she will pay a visit to her BFF...

"Smmmooocchhh...smoocccchhh..."
**Kissing her BFF...
Her BFF's face will full with lil. Aimi's saliva... (kuikuikui)
(Poor BFF....)

If her BFF cries..
She will be the one who will come to the rescue!
(Yeaaaha..!)

"Baaa....ngish... Bibi...ngish...."
Trying to inform the elders that her BFF needs help..
(She will keep saying it until one of the elders pays attention on the info...)

And the sweet thing is,
She can call her BFF's name..! (her ummi is soooo angry jealous... hehehehehe)


But....
With-out the letter 'r'...
Can you guess how it will sounds like?
Ngeeeee....~~~~



p/s: The elders cannot stand to giggle when hear she calls for her BFF... plus, with her soft tone (ala2 manja gitu)


-Gonna take more than a fist to enlighten an ignorant man-

3 Roads Chosen

"30sen dah tak sampai..."

"Encik, bagi saya setem 30sen..."
"Satu je?"
"Ha, satu je..."
"Nak pos apa?"
"Surat je..."
"Oh, sekarang ni nak pos surat kena letak setem 60sen.."
"Mahal nye..! Bila pulak naik harga ni..? (spontan keluar dari mulut)"

Pegawai pos tu sengih je dengar komen yg tiba-tiba terpacul dari mulut tadi...
Encik tadi memandang kawannya yg sedang duduk di belakang sambil tersengih2... Diorang ada cakap something, tapi saya tak dengar.. Almaklumlah, kita ni berurusan di sebalik kaca... =p
Tiba2 kawan encik yang sedang duduk tadi datang ke kaunter sambil membawa buku kecil...


"Cik, ni senarai harga yang baru di lancarkan, benda ni dah diwar2kan..dalam berita ada, surat khabar ada, ni mesti cik tak baca surat khabar nih..."
"Bila berkuat kuasa?"
"Mulai Julai 2010.."
"La, baru lagi? Kalau saya tau, saya pos surat ni awal2"
"Tu la, ni mesti sebab cik tak baca surat khabar la ni..."
(Ishhh, dia ni dok ulang ayat tu lagi...) cakap dalam hati
"Hmmm, mungkin saya tak perasan kot masa baca surat khabar tu.."
(sedaya upaya cover malu sebab tak tau... ;'p )
"Buku ni untuk saya ke?"
"Eh tak lah, saja nak tunjuk kat cik..."
"Habis kalau orang letak setem 30sen je, jadi apa?"
"Surat tak akan sampai la..."
"Ok la, bagi lagi satu setem 30sen..."

*******************************

p/s: saya sorang je ke yang tak tau harga kiriman surat sudah naik..?? 
iskkk..iskkk..iskkk...


-Gonna take more than a fist to enlighten an ignorant man-

1 Roads Chosen

Thursday, July 1, 2010

Bangun Semua..!

Thursday, July 1, 2010
Sudah hampir masuk minggu ketiga menjadi cikgu...
Macam2 jenis pelajar saya jumpa...
Ada yang jenis sangat pendiam, banyak bercakap, yang suka menguji pun ada..

Uji cikgu ni pandai ke tak... (Wahahahahahaha!!! *evil laugh)
Mula la soal soalan2 yang kadang2 tak de kena mengena dengan topik yang diajar..

Ha, memang mereka soal macam kita ni 'the walking wikipedia'... tau semua jawapan...
Hhuhuuuhu... memang bagus utk mereka yang nak uji tahap kesabaran di dada.... =)

Ada pula yang cuba untuk nak bermanja2...
Haip! Ni bukan dekat sekolah lagi tau..!
Kamu semua dah masuk IPT...
Kalau tak tau, 'ask your best friend..'

Maka anak2 murid semua memandang kawan2 di sebelah mereka...
'Not them, not him, not her... ask Uncle Google.. or Aunty Yahoo or Mamma or Papa... They are your best friends from now on  (oppssss, there is no Papa search engine yet... Applying DrM's method when he taught me NSA and Network Programming. Thanks DrM, really appreciate that...)
********

Walau apa pun, seronok duduk dalam bidang akademik ni...
Di samping mengajar, kita pun belajar...
Macam2 benda kita belajar...

Dan yang paling seronok...
Tak payah duduk kat meja dr pukul 8 hingga 5 petang...(Yeay!)
Boleh jalan2 (sebab masuk kelas lain2)
Hehehehehehe... =)

P/S: Saya rasa bosan bila duduk satu tempat pada jangka masa yang lama.



-Gonna take more than a fist to enlighten an ignorant man-

6 Roads Chosen
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"where are you going? where are you going?
NORTH? SOUTH? EAST? or the WEST?
where are you heading? where are you heading?
TURN TO ALLAH is the best!
coz He is there wherever you are...
so turn....turn, turn to Allah
Allahu Allahu, jallaa jallaluhu"